Winkel

Aardappelen

Binten, Bildstar, Dore’s, Eigenheimer, Frieslander, Irene, Nicola, Opperdoezer en Resonant.

Niet alle aardappelsoorten zijn het hele jaar door verkrijgbaar, maar wel van bloemig tot een vaste aardappel.

De meeste soorten aardappelen zijn in de Barendrechtse kleigrond gegroeid en worden bewaard op ons bedrijf.

Uien

Uien zijn er het hele jaar door. Wij telen zelf blanke uien en verkopen daarnaast sjalotjes en rode uien.

Groenten

Ons aanbod van groenten is groot. De groenten die vaak gegeten worden, hebben we dagelijks vers in ons assortiment. Wilt u iets bijzonders van groente, dan kunnen we er altijd voor zorgen.

Sommige groente, zoals andijvie, sla, bloemkool, komkommer, spitskool, kroten en tuinbonen zijn direct bij de telers uit deze omgeving vandaan. 's Morgens vroeg geoogst, dezelfde dag in onze boerderijwinkel.

Fruit

Ook het aanbod van fruit is groot. Zo hebben we het hele jaar door appels en peren direct bij de fruitteler vandaan.

Zomers zijn er de ons wel bekende Barendrechtse aardbeien. Ook het citrusfruit is door ons zorgvuldig uitgezocht. Zo hebben we b.v. perssinaasappelen: twee sinaasappel geperst, is één vol glas sap.

Alle andere fruit kopen we zelf in. Het is seizoengebonden in ons assortiment. Maar wilt u toch iets bijzonders, dan kunnen we het altijd voor u inkopen.

Tomaten

Er zijn heel veel soorten tomaten. Wij hebben tomaten voor de soep, trostomaten, tasty-tom-tomaten (lekker voor op brood) en verschillende soorten snakstomaatjes. Er zijn altijd Hollandse in het assortiment.

En als enige in Barendrecht verkopen we de overheerlijke honingtomaatjes.

Kruiden

Voor verse kruiden kunt u altijd  bij ons terecht.

Sappen

Dubbelsappen, zoals appel/vlierbes, appel/kers. Appel/framboos, apel/zwartebes en appel/cranberry. Pure appelsap, maar ook pure cranberrysap.

Chips en nootjes

Wat dacht u van Hoeksche Chips in diverse smaken. Maar ook verschillende zakjes nootjes, zoals b.v. cashewnoten, Fuji mix, gepelde walnoten, nougat, sushi cheese, studentenhaver, maar ook warme luxe notenmix.

Bakmeel

Bakmeel van de molen, zoals amandeltaart, cocoskoek, boterkoek, appeltaart, tulbandmix.

Wat dacht u van de welbekende jan-hagelkoekjesmix? Met roomboter bakken, dat is smullen.

Ons assortiment is hierin nog veel uitgebreider en ook kunt u bij ons broodbakmeel bestellen.

Taart en taartbenodigheden

Een rage, zelf je taarten maken en dan versieren met marsepein of fondant. Wij verkopen van alles voor taarten maken, zoals mixen en ook cupcakesmix, maar marsepein (gekleurd of nog zelf te kleuren) is ook in ons assortiment.

Materiaal voor de taarten maken, kunt u bij ons uitkiezen. Hebben we het niet in voorraad, dan bestellen we het voor u.

Trots om boer te zijn

We zijn trots om boer te zijn, daarom verkopen we heerlijke boerentrots, met echte vanille.

Kent u de boerenjongens nog, ook deze is bij ons verkrijgbaar. En dan die heerlijke ambrosiawijn, of bloedwijn volgens oma's recept!

Hollandse cadeautjes

Een houten tulp, een tulpen pen, een klomje als kaars of spaarpot. En natuurlijk de boerenzakdoeken. Voor ieder wat wils en we kunnen ze ook voor u mooi inpakken.

Een kaartje versturen is ook altijd fijn en dan vooral onze bijzondere koeienkaarten. U kunt uit ons assortiment zelf cadeau samenstellen en wij kunnen het dan voor u mooi inpakken.

Biologische producten

groentenabonnement

Biologische jam, appel/vlierbes.

Ook kunt u biologische groentenpakketten bij ons afhalen. Deze kunt u bestellen via www.groentenabonnement.nl. Iedere donderdagmiddag vanaf 13.00 uur staan ze voor u klaar.

Biologisch diepvriesvlees, wat we bij de Groene Geer uit Nieuwland halen.
 

Diversen

Vele producten verkopen wij, zoals u al gelezen heb, maar ook de jam - die je in een gewone supermarkt niet ziet -, siroop, appelmoes, snoepjes, dessertsaus en nog vele andere producten.